Verkkokaupan käyttöehdot

LP Vatjus (2936218-7) myy verkkokaupan välityksellä tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Verkkokaupan välityksellä asioivan yritys- tai yksityisasiakkaan tulee hyväksyä alla määritellyt verkkokaupan käyttöehdot

Toimitus- ja laskutustiedot

Verkkokaupan välityksellä asioivan asiakkaan tulee täyttää tilausta tehdessään toimitus- ja laskutustiedot. Toimitus- ja laskutustietoja käytetään ensisijaisesti tilauksen toimittamiseen ja laskun kirjoittamiseen. Näiden lisäksi laskutustiedot tallennetaan LP Vatjuksen asiakastietojärjestelmään. Toimitus- ja laskutustietoja ei missään tapauksessa jaeta yrityksen ulkopuolisille tahoille.

Toimitustapa

Verkkokaupan kautta tilattavat tuotteet (muut kuin käsiohjelmat) toimitetaan asiakkaalle ensisijaisesti Postin välityksellä. Erikseen sovittuna tilattavan tuotteen voi myös noutaa myymälästä. Postin välityksellä tilattavat paketit saapuvat perille yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa. Postin kautta lähetettävän paketin toimitusmaksu on aina 5,00 €.

Maksutapa

Verkkokaupan kautta tehdyn tilauksen voi maksaa joko käteismaksulla (maksu suoritetaan myymälästä noudon yhteydessä), tilisiirrolla (maksun tiedot tulee sähköpostiin tilauksen viimeistelemisen jälkeen) tai laskulla. Laskun kirjoittamisesta peritään aina 2,48€ maksu (sis. alv). Lasku lähetetään sähköpostiin yleensä enintään vuorokausi tilauksesta. Laskun eräpäivä on aina 14 päivää tilauspäivämäärästä. Mahdollisen maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 7,0 % viivästyskorko.

Tuotepalautus ja tilauksen peruuttaminen

Kuluttajasuojalain mukaisesti tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä siitä mahdollisimman nopeasti ilmoitus sähköpostitse. Jos tilausta ei ole keretty toimittaa, tilauksen peruuttamisesta ei aiheudu asiakkaalle kustannuksia. Jos tilaus on keretty toimittaa, niin asia hoidetaan tuotepalautusta vastaavalla tavalla.